Inzien van lesmateriaal

In dit artikel:

Lesmateriaal inzien

Op Spark kan je als docent al het beschikbare lesmateriaal inzien. Per paragraaf kan je de uitleg, opgaven, Snelle Route en Test Jezelf bekijken. Dit kan handig zijn als leerlingen een specifieke vraag hebben over een opdracht of als je voorafgaand aan je les de stof wil doornemen. 

Let op: In Lesmateriaal zie je als docent al het beschikbare lesmateriaal in een collectie. Leerlingen zien alleen dat materiaal dat voor hen is klaargezet. 

Als je gebruik maakt van Spark Plus, dan kan je hier ook het lesmateriaal bewerken. Meer informatie over het schrijven van je eigen lesmateriaal vind je in het artikel Paragraaf inrichten.


Stappenplan lesmateriaal inzien

1
Klik in het hoofdmenu op Lesmateriaal:

2
Klik op de collectie die je wilt inzien.
3
Klik op een hoofdstuk om een overzicht te krijgen van de paragrafen (en de eventuele Snelle Route en/of Test jezelf). 
4
Als je op een paragraaf (of Snelle Route of Test Jezelf) klikt, dan krijg je de inhoud van die paragraaf te zien. 
Let op: De paragrafen van Logisch Rekenen en Studyflow-Taal bestaan uit een uitleg- en oefen-tabblad. Om de opdrachten te kunnen bekijken, moet je bovenaan op  Oefenen klikken. 
5
Je krijgt dan een overzicht van alle opgaven in de paragraaf. 
Tip: Als er steropdrachten in een paragraaf zitten dan kan je op de genummerde bolletjes klikken om alle mogelijke vragen in te kunnen zien: 

6
Docenten kunnen ook alle antwoorden van het lesmateriaal meteen inzien. Als je dit wilt doen, kan je bovenin op Antwoordblad klikken. 
De opgaven komen er dan als volgt uit te zien: 


Was dit artikel nuttig? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het versturen van je feedback